Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla bir dönem gündemden düşmeyen Dilan ve Engin Polat çiftine ait lüks araçlar, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışa çıkarılıyor. Toplam 8 aracın yer aldığı açık artırmada, bu araçların toplam değeri 77 milyon TL olarak belirlendi.

67E513996Ada3209 W1200Xh1264

Lüks Araçlar Açık Artırmayla Satılacak

TMSF'nin kayyum olarak atandığı süreçte, Polat çiftinin sahibi olduğu Milda Gayrimenkul Otomotiv A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan Ferrari, Porsche, Mercedes ve BMW marka araçlar güvenlik önlemleri altında muhafaza edildi. Şimdi ise bu araçların satışı için açık ihale yöntemi uygulanacak.

İhale Süreci Nasıl İşleyecek?

İhaleye katılmak isteyenler, öncelikle kapalı zarf yöntemiyle tekliflerini komisyona sunacak. Tekliflerin değerlendirilmesi sonrası, muhammen bedelin üzerinde en yüksek teklifi verenler açık artırma aşamasına geçecek. Komisyonun onay vermesi halinde ise lüks araçlar yeni sahiplerini bulacak.

Defne Samyeli ve Kardeşinin İkiz Gibi Benzerliği Sosyal Medyayı Salladı! Defne Samyeli ve Kardeşinin İkiz Gibi Benzerliği Sosyal Medyayı Salladı!

67E51321Ebd4B678 W1200Xh845

İhale Ne Zaman ve Nerede?

İhale, 22 Nisan saat 10.00'da TMSF’nin İstanbul’daki merkezinde gerçekleştirilecek. Lüks araçlara ilgi duyanlar için büyük bir fırsat olan bu ihale, merakla bekleniyor.

Gelişmeleri takip etmek için bizi izlemeye devam edin!